Euroexpress Utrecht

Case beschrijving

Bij Fame werken we samen met een verscheidenheid aan bedrijven die actief zijn in diverse sectoren. Euro Express Utrecht is een van de bedrijven waar we nauw mee hebben samengewerkt. Euro Express Utrecht wordt gekenmerkt door een jong en dynamisch team met een schat aan ervaring in transport en logistiek. 

Euroexpress website case
Euro Express Case

Onze aanpak

Bij Fame geloven we in het begrijpen van de visie en doelstellingen van onze klanten om op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden. Toen Euro Express Utrecht ons benaderde voor het ontwikkelen van hun nieuwe website op het WordPress-platform, zijn we gestart met een diepgaand gesprek waarin zij hun visie en behoeften uiteenzetten.

Met een duidelijk beeld voor ogen zijn we begonnen met het ontwerpen van de website. Tijdens dit proces hebben we voortdurend gecommuniceerd met het team van Euro Express Utrecht om ervoor te zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij hun wensen. Nadat het ontwerp was goedgekeurd, zijn we direct overgegaan tot het bouwen van de website, waarbij we ons concentreerden op gebruiksvriendelijkheid, responsiviteit en een professionele uitstraling.

Door deze nauwe samenwerking en onze focus op het begrijpen van hun behoeften, hebben we Euro Express Utrecht kunnen voorzien van een website die hun merkidentiteit weerspiegelt en hun online aanwezigheid versterkt.