Deluxury Occasions

Case overview

Bij Fame hebben we het genoegen om te werken met klanten die uitblinken in hun vakgebied, en Deluxury Occasions is daar een uitstekend voorbeeld van. Ze bieden een uitgebreide selectie van hoogwaardige tweedehands auto’s en motoren tegen betaalbare prijzen. Met hun jarenlange ervaring zijn ze gespecialiseerd in het vinden van de juiste voertuigen voor hun klanten door heel Nederland.

Deluxury occasions

Onze aanpak

Bij Fame geloven we in het creëren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de visie en doelstellingen van onze klanten. Toen Deluxury Occasions ons benaderde voor het ontwikkelen van hun website, zijn we gestart met een diepgaand gesprek om alle doelen en visie op papier te zetten.

Met deze informatie zijn we begonnen met het ontwerpen van de website. Na het afronden van het ontwerp hebben we het gepresenteerd tijdens een feedbackgesprek, waarbij de laatste puntjes werden besproken en verwerkt. Deze gestructureerde aanpak resulteerde in een efficiënte samenwerking en een website die perfect aansluit bij de wensen van Deluxury Occasions.