Geurpillows

Case beschrijving

Bij Fame werken we samen met diverse bedrijven, van start-ups tot gevestigde namen, met een breed scala aan producten en diensten. Geurpillows is een van de bedrijven waar we mee samenwerken en die onze aandacht heeft getrokken. Ze specialiseren zich in het verkopen van geurkussens, die niet alleen comfort bieden, maar ook zorgen voor een verbeterde nachtrust!

Geurpillows website case

Onze aanpak

Onze samenwerking begon met een diepgaande analyse van de doelstellingen van Geurpillows. We wilden niet alleen een webshop voor hen bouwen, maar ook een platform creëren dat hun merkidentiteit weerspiegelde en hun doelgroep aansprak. 

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van hun webshop op het Shopify-platform. Het proces begon met het vertalen van hun visie naar een visueel aantrekkelijk ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch was. We hebben alle aspecten van de gebruikerservaring zorgvuldig overwogen, van navigatie tot betalingsverwerking, om ervoor te zorgen dat de klanten van Geurpillows een naadloze en plezierige winkelervaring hebben.

Daarnaast hebben we Geurpillows geholpen bij het opzetten van hun social media aanwezigheid. Door strategische content kalender en doelgerichte campagnes hebben we geholpen om hun merk zichtbaarheid te vergroten.