Website Development

Website laten maken

Website laten maken

Waarom een website laten maken? Een goede website is vaak het eerste wat potentiële klanten zien van jouw bedrijf. Het vormt als het ware het visitekaartje van jouw onderneming. Daarom is het essentieel om te zorgen voor een website van hoge kwaliteit. Maar wat maakt een website goed? Veel mensen denken alleen aan het uiterlijk van de website. Echter, bij Fame begrijpen we dat een goede website meer inhoudt. Het is een website die conversiegericht is, makkelijk vindbaar is op Google, en snel en gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers.

Waarom jouw website laten maken door Fame?

Expertise in Website Development

Onze diepgaande expertise garandeert hoogwaardige resultaten die voldoen aan de hoogste standaarden.

Maatwerk oplossingen

Onze websites worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de unieke behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf.

Prijs-kwaliteitverhouding

Ontvang uitstekende resultaten tegen een betaalbare prijs.
Webshop laten maken of website laten maken op shopify of wordpress

Website design

Een website kan je zien als een digitaal visitekaartje die je aan je bezoekers meegeeft. Daarom is het belangrijk dat je website de bedrijfsidentiteit goed uitstraalt. De design dient gebruiksvriendelijk te zijn, om men over te laten gaan tot actie.
Website laten maken met snelheid

Snelheid

Heb jij wel eens een trage website bezocht, en ben je door de snelheid afgehaakt? Zo ja, dan klinkt de snelheid van een website je niet vreemd in de oren. Snelle websites zorgen ervoor dat de bezoekers op je website blijven, wat ook gedeeltelijk invloed heeft op je conversie!
Responsive website of webshop

Responsive

Meer dan 80% van het internetverkeer komt van mobiele gebruikers, waardoor een goed werkende website op alle apparaten essentieel is. Een responsief ontwerp zorgt voor een consistente gebruikerservaring, wat leidt tot grotere betrokkenheid en conversies.
Vindbare website

Vindbaarheid

Het voornaamste doel van een website is dat er bezoekers worden aangetrokken. De vindbaarheid van je website speelt dus een cruciale rol. Hierbij is SEO een belangrijk onderdeel om goed in orde te hebben om de beste positie te kunnen verkrijgen en de juiste bezoekers naar je site te kunnen trekken.

Onze werkwijze

Stappenplan voor online groei

Gesprek

Onze werkwijze begint met een diepgaand gesprek waarin we uw wensen en doelen grondig bespreken. We luisteren aandachtig om uw visie helder te begrijpen en te vertalen naar een effectieve strategie. Dit eerste gesprek legt de basis voor een op maat gemaakte ontwikkeling die perfect bij uw doelstellingen past.

Ontwerp fase

In de ontwerpfase geven we vorm aan uw website en creëren we een concept dat aansluit bij uw visie en doelen. We zorgen voor een aantrekkelijk en functioneel ontwerp dat de kern van uw boodschap effectief communiceert.

Tussentijdse evaluatie

Na het ontwerpen van het concept, voeren we een tussentijdse evaluatie uit om te beoordelen waar we staan en hoe we verder gaan. We bekijken samen met u de voortgang en bespreken eventuele aanpassingen of wijzigingen die nodig zijn. Deze evaluatie stelt ons in staat om flexibel te blijven en ervoor te zorgen dat het eindresultaat nauwkeurig aansluit bij uw verwachtingen en doelstellingen.

Realisatie fase

In deze fase zetten we ons ontwerp om in realiteit door de daadwerkelijke website te bouwen. Ons toegewijde team van ontwikkelaars gaat aan de slag om elk aspect van het ontwerp tot leven te brengen, met aandacht voor detail en functionaliteit. We streven ernaar om een website te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook  functioneert op alle apparaten en browsers.

Support

Na de lancering van uw website bieden we gedurende twee weken ondersteuning en nazorg. Gedurende deze periode staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Optioneel bieden we ook een websitebeheerdienst aan tegen een eerlijke prijs. Hiermee kunt u uw website up-to-date houden en eventuele toekomstige wijzigingen gemakkelijk implementeren, zodat uw online aanwezigheid altijd fris en relevant blijft.

Neem contact op - Laten we een nieuw project starten!