Webshop Development

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil jij een professionele webshop laten maken? Jouw webshop moet meer zijn dan alleen maar een online aanwezigheid. Het moet een krachtig verkoopinstrument zijn dat bezoekers moeiteloos omzet in klanten. Bij Fame begrijpen we dit als geen ander. We zijn gepassioneerd in het optimaliseren van conversiepercentages en het genereren van sales. Ons doel is niet alleen om verkeer naar je webshop te leiden, maar ook om van die bezoekers loyale klanten te maken. Met onze expertise maken we van jouw webshop een succesverhaal.

Maatwerk oplossingen

Een persoonlijke aanpak is cruciaal bij Fame. We streven ernaar om nauw samen te werken met elke klant om een webshop te creëren die niet alleen hun merk weerspiegelt, maar ook voldoet aan hun specifieke behoeften en doelstellingen.

Gebruiksvriendelijk

Onze webshops zijn ontworpen met een focus op gebruiksgemak, zodat klanten moeiteloos kunnen navigeren en converteren, wat resulteert in een hogere conversieratio voor jouw bedrijf.

Prijs-kwaliteitverhouding

Ontvang uitstekende resultaten tegen een betaalbare prijs.
Webshop laten maken of website laten maken op shopify of wordpress

Shopify - WooCommerce

Bij Fame zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van webshops op maat met behulp van Shopify en WooCommerce. Met onze diepgaande expertise kunnen we jouw visie omzetten in een krachtige en gebruiksvriendelijke e-commerce oplossing. Of je nu kiest voor Shopify's of WooCommerce, wij zorgen voor een naadloze integratie die jouw online winkel tot een succes maakt
Responsive website of webshop

Responsive

Een webshop laten maken door Fame betekent een webshop die volledig responsive is. Met meer dan 80% van het internetverkeer afkomstig van mobiele gebruikers, begrijpen we bij Fame het belang van een goed werkende webshop op alle apparaten. Een responsief ontwerp zorgt voor een consistente gebruikerservaring, wat leidt tot grotere betrokkenheid en conversies.
Social media beheer

Betaalsysteem

Bij Fame bieden we de mogelijkheid om ieder gewenst betaalsysteem te koppelen aan elke maatwerk webshop die we ontwikkelen. Hierdoor kunnen jouw klanten veilig en gemakkelijk betalen. We streven ernaar om een soepele en betrouwbare betalingservaring te bieden, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf en jouw klanten.

Onze werkwijze

Stappenplan om jouw webshop te maken

Gesprek

Onze aanpak begint met een diepgaand gesprek waarin we uw wensen en doelen bespreken. We luisteren goed om uw ideeën duidelijk te begrijpen en om te zetten naar een plan dat perfect bij u past. Dit eerste gesprek vormt de basis voor het op maat maken van uw webshop.

Ontwerp fase

Tijdens het ontwerpproces geven we uw webshop vorm en maken we een concept dat past bij uw ideeën en doelen. We zorgen voor een aantrekkelijk en praktisch ontwerp dat uw boodschap duidelijk overbrengt.

Tussentijdse evaluatie

Nadat het concept is ontworpen, voeren we een tussenbeoordeling uit om te zien waar we staan en wat de volgende stappen zijn. We bespreken samen de voortgang en eventuele aanpassingen die nodig zijn. Op deze manier kunnen we flexibel blijven en ervoor zorgen dat het eindresultaat precies aansluit bij uw verwachtingen en doelstellingen.

Realisatie fase

In de realisatie fase zetten we ons ontwerp om in realiteit door de daadwerkelijke webshop te bouwen. Ons toegewijde team van ontwikkelaars gaat aan de slag om elk aspect van het ontwerp tot leven te brengen, met aandacht voor detail en functionaliteit. We streven ernaar om een webshop te leveren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook functioneert op alle apparaten en browsers.

Support

Na de lancering van uw website bieden we gedurende twee weken ondersteuning en nazorg. Gedurende deze periode staan we klaar om eventuele vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Ook bieden we ook een websitebeheerdienst aan tegen een eerlijke prisjs. Hiermee kunt u uw website up-to-date houden en eventuele toekomstige wijzigingen gemakkelijk implementeren, zodat uw online aanwezigheid altijd fris en relevant blijft.

Neem contact op - Laten we een nieuw project starten!