Social media beheer

Social media beheer

Social media beheer uitbesteden bij Fame

Wil je aan de slag gaan met Social Media Marketing voor je bedrijf maar weet je nog niet hoe je dit moet aanpakken of waar je moet beginnen? Of heb je er simpelweg geen tijd voor? Dan bespaar je jezelf veel tijd en energie door Social media beheer uit te besteden bij Fame Management!

Pakket op maat

Wij bieden op basis van de klantbehoefte paketten op maat aan om zo ervoor te zorgen dat de klant volledig ontzorgt is binnen het budget

Expertise

Ons team beschikt over jarenlange Social Media beheer ervaring en zijn daardoor een vaste waarde in het leveren van kwaliteit en draaien van campagnes

Prijs-kwaliteitverhouding

Doordat wij opereren middels een korte doorlooptijd kunnen wij onze prijzen concurrerend houden met behoud van onze hoge kwaliteit voor klanten

What we do

E-Commerce website design

Lorem adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo ipsum dolor sit amet, consectetur!

WooCommerce

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Content management

Sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo dolor.

Hosting

Morbi dictum sapien id mauris facilisis tristique. Duis a odio eros. Fusce id lectus malesuada magna maximus suscipit.

Onze werkwijze

Stappenplan voor het beheren van jouw social media!

Gesprek

Onze werkwijze begint met een diepgaand gesprek waarin we uw wensen en doelen grondig bespreken. We luisteren aandachtig om uw visie helder te begrijpen en te vertalen naar een effectieve strategie. Dit eerste gesprek legt de basis voor een op maat gemaakte ontwikkeling die perfect bij uw doelstellingen past.

Scoping & Start Social media beheer

In de Scoping & Startfase bepalen we de uiteindelijke scope en platformen waarbij Fame Management gaat assisteren gedurende de looptijd van het project. Doordat wij diverse Social Media beheer paketten aanbieden kunnen we zo op maat kijken naar het pakket dat het beste bij de wensen past en deze laten aansluiten naar uw verwachtingen.

Opzet evaluatie

Na het ontwerpen van het concept, voeren we een evaluatie uit om te beoordelen waar we staan en hoe we verder gaan. We bekijken samen met u de voortgang en bespreken eventuele aanpassingen of wijzigingen die nodig zijn. Hierbij evalueren we ook de templates die wij ontwikkeld hebben voor de wekelijkse Social Media posts om te kijken of dit naar wens is.

2-wekelijkse voortgang calls

In deze fase zijn we live en hebben we om de 2 weken een voortgang call om samen te kijken naar de behaalde resultaten en de focus voor de rest van de maand te bepalen. Dit kan zowel online via Teams als fysiek in persoon plaatsvinden. Wij geloven in de kracht van communicatie en hopen hiermee op een agile manier korte lijnen te houden met onze klanten!

Optioneel: Campagnes

Na de lancering van uw online identiteit kunnen wij ons voorstellen dat er een hulpvraag voorkomt met betrekking tot het draaien van campagnes. Wij kunnen naast het Social Media beheer ook helpen bij het draaien van advertenties en het opzetten van de campagne. Deze stap is optioneel en kunnen we per klant bespreken wat hierin de mogelijkheden zijn.

Neem contact op - Laten we een nieuw project starten!