Branding

cr625

Wil jij je impact maken en je merk laten groeien middels branding?

Door marketing vind je klanten. Met branding laat je de persoonljkheid, eigenheid en motivaties zien waardoor je enthousiaste klanten en medewerkers aan je bindt.                Die groeien uit tot fans en ambassadeurs. Marketing vindt, en branding verbindt.

Fame Management kan hierbij helpen! Of het nou gaat om een nieuw merk dat branding nodig heeft vanuit de startblokken of al een gevestigd bedrijf dat wil differentieren. Bij ons bent U op het juiste adres!

Branding is je DNA

Mensen doen het liefst zaken met mensen. Wij zorgen er samen voor dat de Branding strategie aansluit op het DNA en de waarden van jouw bedrijf en personeel

Uniek merkverhaal

Door je merkverhaal op orde te hebben kies je voor een duidelijke propositie. En dat werkt. Het bewezen gevolg; een beter presterende website en campagnes met meer rendement.

Future-proof

Bij het opstellen en definieren van je nieuwe brandingstrategie werken wij zoveel mogelijk future-proof om ervoor te zorgen dat de nieuwe strategie effectief en doeltreffend is.

Rebranding

Is je merk toe aan een nieuw jasje? Door rebranding kan je merk weer floreren en zorgen we ervoor dat het past bij de veranderende markt waarin je merk zich begeeft.

Wat doen we?

Marketing benodigheden

Middels deze dienst helpen wij bij het opzetten van een online identieit. Wij kunnen helpen bij het opzetten van nieuwe logo's, flyers, menukaarten en nog veel meer!

Social Media branding

Doordat wij ruime ervaring hebben met Social Media weten wij maar al te goed dat branding cruciaal is. Bij ons is het mogelijk om je Social Media een nieuwe look te geven middels deze dienst.

Campagnes

Middels deze dienst helpen we bij het opzetten van campagnes van jouw merk. Dit kan een nieuw merk vanaf start zijn of juist de uitbreiding van een al bestaand assortiment die een extra push verdient!

Neem contact op - Laten we een nieuw project starten!